Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'responsive_theme_data' not found or invalid function name in /home2/r54702rlh/public_html/fits.ro/wp-includes/plugin.php on line 406

Ce facem?

Chiar daca grupurile de lucru FITS coopteaza specialisti fara o limita de varsta ,programele noastre se adreseaza in special tinerilor, stimularea aptitudinilor acestora este o prioritate, ii ajutam sa descopere munca de cercetare colectiva si perseverenta pastrandu-si totusi independenta propriei creativitati.

Grupele de lucru alatura specialisti din domenii uneori foarte diferite, fiecare membru al unui grup de lucru are ocazia pe parcursul unui proiect sa descopere multiple conexiuni interdisciplinare, astfel invatarea prin cercetare devine o metoda principala de formare a tinerilor inventatori. O astfel de activitate nu este uşoara, necesită mult efort, rabdare si dragoste pentru stiinta. Fiecare tanar are propriile sale dorinte, ambitii si interese. Rolul nostru este sa-I ajutam sa-si canalizeze si dozeze eforturile cu eficienta catre REZULTAT!

In selectarea si pregatirea temelor de inventica sunt implicate sute de persoane din tara si strainatate. Inainte de lansarea unei teme se identifica toate domeniile tehnico-stiintifice implicate, se creaza legaturile necesare cu specialisti recunoscuti iar cu ajutorul acestora se definesc criteriile de formare a grupelor de lucru si deasemenea se evalueaza referatele tuturor celor ce doresc sa aplice  pentru tema respectiva. Difuzarea temelor de inventica se face prin retelele de invatamant gimnazial si universitar dar si prin internet…. .

FITS pe Facebook